Onderzoek

Het ontwikkelen van een nieuw geneesmiddel is een ingewikkeld, kostbaar en tijdrovend proces, dat slechts een gering aantal absolute successen oplevert uit de miljoenen potentiële beginsamenstellingen die bijeen worden gevoegd. Maar hoewel dit proces uitermate veeleisend is, vormt het tegelijkertijd een uitdaging die stimulerend en lonend is, met de mogelijkheid om menselijk lijden als gevolg van een groot aantal ziekten te voorkomen en te verzachten.

Revolutie
Ferring heeft inmiddels bewezen dat moderne farmaceutische biotechnologie kan zorgen voor een revolutie in de geneeskunde door de productie mogelijk te maken van betrouwbare, zuivere en nog effectievere versies van biologische stoffen, die het menselijk lichaam van nature produceert.

Proces
De meest recente ontwikkelingen binnen de moderne biotechnologie en een beter begrip van de menselijke erfelijkheidsleer en gentechnologie hebben gezorgd voor een drastische verbetering van de kennis waarover wetenschappers beschikken ten aanzien van ziekten. Dit heeft geleid tot nieuwe technologische benaderingen om het proces van het ontdekken van nieuwe geneesmiddelen verder te stroomlijnen.

Lees meer

'Patent'

‘Wij vinden het belangrijk dat onze geneesmiddelen op de juiste manier worden ingezet en gebruikt. Daar hoort actuele informatie bij, of het geneesmiddel nu uit patent is of niet.’

Henri Veerman, Medical & Regulatory Director

soap2day