Betrokkenheid medewerkers

De manier waarop onze medewerkers omgaan met elkaar, met wetenschappers, medisch specialisten en andere relaties, is de basis van het succes van Ferring.

Erkenning
Uit onderzoek, gehouden onder al onze stakeholders, blijkt dat Ferring wordt gezien als een betrouwbare, professionele en deskundige partner. Deze erkenning willen we blijven waarmaken. Om die reden zijn wij zorgvuldig in het aantrekken en investeren van de juiste mensen. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling, veiligheid, gezondheid en flexibiliteit van onze medewerkers.

Juiste plaats
Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich goed voelen en op de juiste plaats in de organisatie zitten. Om dit zo goed mogelijk te monitoren, betrekken we onze collega's regelmatig bij een medewerkerstevredendheids-onderzoek.

Trots
De resultaten van het laatste medewerkersonderzoek toonden aan dat de betrokkenheid van onze medewerkers groot is. Iets waar Ferring trots op is en veel waarde aan hecht. Dit heeft ons ook in belangrijke mate gevormd tot de organisatie zoals die nu is.

 

manganelo