Wat doen we

We ontdekken, ontwikkelen en produceren geneesmiddelen op basis van lichaamseigen peptidehormonen. Deze hormonen werken samen met het hormonale systeem van het lichaam om het evenwicht en goede gezondheid van de patiënt te herstellen. Wij zijn er trots op pionier te zijn van deze toepassing en we gebruiken deze kennis om andere therapieën en behandelingen zonder peptiden te onderzoeken. Wij noemen dit ook wel; Medicine’s on the body’s own terms’.

Ziektebeelden
We leveren geneesmiddelen op het gebied van ongewilde kinderloosheid, veilig bevallen, gastrointestinale aandoeningen, groeistoornissen, bedplassen, Nycturie en prostaatkanker.

Samenwerking
We ondersteunen artsen bij hun patiëntenzorg en patiënten bij hun therapietrouw. Dit doen we in samenwerking met de medische professional. We onderhouden langdurige relaties die gericht zijn op de toekomst en een gezamenlijk belang: verbetering van de zorg voor de patiënt en een betere zorg voor de samenleving.

Medewerkers
We bieden onze medewerkers een professionele werkomgeving waarin ze zich betrokken voelen bij onze doelstellingen en zich gestimuleerd voelen zich verder te ontwikkelen.

manganelo