Ferring for Life-Foundation

Ferring heeft de foundation Ferring For Life opgericht om organisaties, die zich belangeloos inzetten voor de zorg, financieel te ondersteunen. Ferring ziet het als haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om bijzondere initiatieven op dit gebied te stimuleren. Projecten die voor donatie van Ferring in aanmerking komen, worden door medewerkers van Ferring zelf voorgedragen.

Kunstenaars in spe
De eerste organisatie die kon rekenen op steun uit de Ferring for Life-foundation was de stichting Kunstenaars in Spe, www.kunstenaarsinspe.nl. Deze stichting stimuleert ernstig zieke kinderen zich in te zetten als startende kunstenaars. Tekeningen van deze kinderen worden als kunstwerk verwerkt in boekenleggers, kalenders en (kerst)kaarten. Het werk van deze ‘kunstenaars in spe’ wordt verkocht aan particulieren en bedrijven. De opbrengst gaat naar het ernstig zieke kind zelf of wordt besteed aan onderzoek naar nieuwe behandelmethoden.

Bijdrage
Ferring for Life sluit aan bij de visie en strategische doelstelling van Ferring: een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van de zorg voor de patiënt en de zorg voor de samenleving.

�mitk�y Dis Hekimi en iyi burun estetigi Dudak Dolgusu