SMART-IBD is een lerend netwerk van zorgprofessionals en patiënten met als doel uitkomsten van IBD te verbeteren en creëren van meer evidence voor zorgpaden gericht op psychosociale en lifestyle factoren.

Inmiddels is mijnIBDcoach, met ruim 8.000 patiënten, het grootste e-health platform op het gebied van IBD in Europa. Voor startende ziekenhuizen en ziekenhuizen die al langer mijnIBDcoach gebruiken gaan we een reeks webinars organiseren waarin actuele vragen beantwoord worden. Tevens zullen we aandacht geven aan een actueel thema dat ook in mijnIBDcoach en het SMART IBD netwerk terugkomt. Deze keer diepen we het thema IBD en voeding verder uit. Wat kan mijnIBDcoach hierin betekenen en hoe kunt u voeding in uw SMART IBD netwerk inbedden....

We vragen u op het moment van inloggen voor het Zoom webinar u onder uw volledige naam te registreren. Zodoende weten we wie heeft deelgenomen.

Hartelijke groet namens stichting mijnIBDcoach,

Marieke Pierik


Datum: 15 december 2020
Locatie: Zoom webinar online
Thema van de avond:
IBD en voeding
19.00 uur Welkom - Tineke Markus
19.05 uur Organisatie en doelstellingen mijnIBDcoach, Stichting mijnIBDcoach & SMART-IBD - Marieke Pierik
19:20 uur Voeding en opvlammingen - Daisy Jonkers
19:30 uur Voeding hoe meet je het en wat doe je eraan? - Marjo Campmans-Kuijpers en Gerard Dijkstra
19:50 uur Vragen en antwoorden

Aanmeldformulier

 


Ik geef wel / geen toestemming aan Stichting mijnIBDcoach om mij in de toekomst te mailen met informatie over mijnIBDcoach en SMART IBD: