Introductie
  De productontwikkelingsfase bestaat uit drie gebieden: farmaceutische ontwikkeling, non-klinisch testen, klinische ontwikkeling. Daarna volgt de fase waarin het middel beoordeeld wordt door de gezondheidsautoriteiten en een prijs en vergoeding moet worden afgesproken; het zijn allemaal essentiële stappen die leiden tot de introductie van een nieuw geneesmiddel.

  Parallel
  Veel van de activiteiten die worden uitgevoerd in het kader van productontwikkeling gebeuren parallel, waarbij meerdere verschillende afdelingen tegelijkertijd werkzaam zijn en er een continue stroom in de ontwikkeling van nieuwe producten ontstaat.

  Internationaal
  Ferring voert onderzoek en ontwikkeling uit in verschillende landen binnen de Ferring-organisatie en in samenwerking met academische en medische instituten en andere farmaceutische en biotechnologische bedrijven over de hele wereld.

  In de jaren vijftig, toen Frederik Paulsen zijn peptidenonderzoek begon, werden alle onderzoeksactiviteiten van het bedrijf verricht vanuit onze voormalige vestiging in Malmö, in Zweden. Inmiddels beschikt Ferring over onderzoeks-en ontwikkelingsvestigingen in Zwitserland, Denemarken, de Verenigde Staten, Japan, India, en Israël.

  Bezoek Ferring.com voor meer informatie
  manganelo